سبدخرید
0 محصول - 0,00 ﷼
سبدخرید شما خالی است
محصول قیمت

             

 

واردات انواع قهوه

کارون کافی

ارسال رایگان

برای تمام سفارشات

کمترین قیمت

فروش عمده

خرید مستقیم

ارسال همه روزه

مراحل کشت و برداشت دانه قهوه در مزارع

توضیحات بیشتر در صفحه بعد :

مراحل کشت دانه خام قهوه

 

                                                                                                                        

نسکافه گلد فله       

 

               

نسکافه کلاسیک

 

                   

اسپرسو فوری                          

     

اسپرسوساز

                                                           

 فروش دستگاه تفت قهوه    

 

 

آسیاب قهوه ترک                                                              

 

       

          دانه بوداده شده   ویتنام   ،   ربوستا   ،  برزیل   ،  عربیکا  ،  پی بی                                         کافی میت فله                           کاپوچینو تروبیکا                 کاپوچینو گوددی          پودر کاکائو ترک و هلند

مراحل کشت دانه خام قهوه

مزرعه کشت قهوه در کشورهای تولید کننده :

کشورهای بسیاری در زمینه ی کشت قهوه فعالیت دارند و با توجه به شرایط آب و هوایی خاصی که برای کشت قهوه مورد نیاز است توانسته اند از این شرایط کشور خود برای کشت قهوه استفاده کنند و سهم بسزایی از بازار جهانی را به خود اختصاص دهند.

برخی کشورهای تولید کننده در جهان:

کشورهایی مانند برزیل ، ویتنام ، اندونزی ، کلمبیا، پرو توانسته اند سهم زیادی را به خود اختصاص بدهند . البته دوستان عزیز توجه کنید که کشورهای دیگری نیز در این زمینه فعالیت دارند اما کشورهای نام برده تولید زیادی دارند و تجربه ی تولید بیشتری به نسبت دیگر کشورها دارند .

دانه خام قهوه یا همان قهوه سبز :

در این مرحله هنوز دانه قهوه آماده برداشت نمیباشد و به زمان بیشتری برای برداشت نیاز است .

دانه خام قهوه آماده برداشت:

در این مرحله دانه قهوه آماده برداشت از درخچه خود میباشد . مدت برداشت بسته به نوع دانه قهوه تفاوت دارد. 

برداشت دانه های رسیده قهوه توسط دست:

بعد از این مرحله که برداشت قهوه انجام شد دانه ها را در آفتاب پهن میکنند تا رطوبت آن گرفته شود .

مرحله خشک کردن دانه های برداشت شده قهوه :

بعد از این مرحله پوسته قرمز رنگ را یا توسط دست و کاملا سنتی جدا میکنند و یا توسط دستگاه مخصوص این کار را انجام میدهند.

 

همان طور که مشاهده میکنید در هر پوسته قرمز رنگ دو عدد دانه خام قهوه وجود دارد که این در حقیقت همان دانه خام قهوه میباشد و در تصویر زیر مرحله بعد از جداسازی ملاحظه میکنید مجددا این دانه های خام قهوه یا همان قهوه سبز را خشک میکنند تا آماده مرحله بعد شوند.

خشک کردن دانه های خام قهوه در آفتاب:

بسته بندی در کیسه دانه های خام قهوه پس از خشک شدن :

در این مرحله دانه های قهوه آماده ارسال بصورت خام میباشند و در کیسه های معمولا 60 و 40 کیلویی بسته بندی میشوند .

در پایان امیدواریم توانسته باشیم اطلاعات مفیدی در زمینه تولید قهوه به شما ارائه کرده باشیم .

برای دریافت دانه خام قهوه و قهوه سبز میتوانید با دفتر تماس بگیرید یا بصورت مستقیم با تلفن همراه در ساعات کاری تماس بگیرید تا مشاوره لازم در زمینه خرید دانه خام قهوه به شما داده شود .و یا تقاضای لینک کانال بفرمایید تا در اولین فرصت برای شما ارسال شود .

با تشکر

همراه : 09198303370

 

           کارون کافی نمایندگی فروش انواع نسکافه و قهوه 

 

 

 

دوستان محترم لطفا برای سفارش و استعلام قیمت فقط در ساعات کاری تا (9 الی 14 عصر) تماس بگیرید.


  • آدرس:
  • تهران 

    ایمیل :
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

    تلفن :
     
  •       

کارون کافی دارای نماد از سامانه پایگاه اینترنتی کشور 


logo-samandehiنماد اعتماد درگاه Pay.ir